Missie

Inzicht en overzicht geven in de integratie wereld die aansluit bij de vraagstukken van de klant. Projecten vanuit de echte behoefte technisch alsook functioneel sneller en geslaagd laten verlopen, resulterend in tijdswinst en minder kosten voor de klant.

Aanpak

Door een gedegen aanpak in fases zoals het hoort. Eerst de goede dingen doen en dan de dingen goed doen. EdiSpecs blijft  doorvragen waar de ander stopt met in het achterhoofd de kennis en ervaring in het integratie vakgebied. Praktisch blijven en gebruik maken van de inhouse ICT kennis en proceskennis. Projectgericht werken en het project uitrollen op basis van inhoudelijke kennis in combinatie met de mogelijkheden van de weerbarstige praktijk. Analytisch, praktisch, uitvoerend en slagvaardig.

Waarom

Naast enterpise applicaties, die versplinterd kunnen staan, zien wij steeds meer beweging naar SAAS oplossingen, webshops, sales apps, logistieke apps, datapools, service processen, behoefte aan rapportering en monitoring, handelspartners die aan alle kanten aansluiten.  Op dit moment blijft vooruitgang binnen bedrijven ondanks de mogelijkheden beperkt door ontoereikende integratie van de bedrijfsmiddelen.De ERP leverancier, De EDI broker, de enterprise architect, commercie, logistiek, ICT hebben vaak een deel van het inzicht. EdiSpecs brengt u het totaaloverzicht van inzicht tot implementatie vanuit een centrale rol. Dat is een vak apart.